Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Verdubbel Je Shoppingbudget

mei & juni

Bij de deelnemende handelaren in de binnenstad

MaasEyck staat in bloei en daarom bieden we iedereen de kans om zijn/haar shoppingbudget te verdubbelen. Een reden temeer om je aankopen in Maaseik te doen!  

Hoe werkt het? Heel simpel. Je koopt iets in onze binnenstad en je kan je totale aankoopbedrag terugverdienen om opnieuw te shoppen voor jezelf of voor één van je naasten. Dit geldt op al je aankopen bij de deelnemende handelaren: een restaurantbezoek, geschenkjes, huishoudelijke aankopen, kledij, enzovoorts. Uw bonnetjes kunnen dus veel geld waard zijn. Lever na de aankoop uw bonnetje in of stuur deze naar paymybills@inmaaseik.be en wie weet kan u opnieuw gaan shoppen. 

Elke 2de & 4de week in mei & juni verdelen we €2.000,- onder de inzendingen, dus hoe meer bonnetjes u instuurt, des te meer kans u maakt! Met een maximum van €200 per deelname. 

Meer info & bekendmaking winnaars: Volg InMaaseik op Facebook en hou je mailbox in de gaten. Het reglement kan je hier downloaden. 

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.