Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Hier met je rekening!

2 DEC - 22 DEC

Winkel in december in Maaseik en verdubbel je shopbudget!
 
December is gezelligheid, feest, pakjes, verrassingen, ... ook in Maaseik. Daarom willen we je graag de kans bieden om je shopping budget te verdubbelen. Een reden temeer om je aankopen in Maaseik te doen!
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Je koopt iets in onze binnenstad en je kan je totale aankoopbedrag terugverdienen om opnieuw te shoppen voor jezelf of voor één van je naasten. Dit geldt op al je aankopen bij de deelnemende handelaren: een restaurantbezoek, geschenkjes, huishoudelijke aankopen, kledij, enzovoorts. Jouw bonnetjes kunnen dus veel geld waard zijn. Lever na de aankoop je bonnetje in of stuur deze naar paymybills@inmaaseik.be en wie weet kan je opnieuw gaan shoppen.
 
Elke week verdelen we € 1.000,- onder de inzendingen, dus hoe meer bonnetjes je instuurt, des te meer kans je maakt! De actieperiode loopt van maandag 2 tot en met zondag 22 december 2019. Er vinden wekelijks trekkingen plaats.

Meer info & bekendmaking winnaars: Volg InMaaseik op Facebook en hou je mailbox in de gaten. Het reglement kan je hier bekijken of downloaden. 

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.