Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Eisbear Winterbar

29 NOV - 14 MAART

APRÈS-SKI VEROVERT MAASEIK
 
Ga alvast op zoek naar jouw leukste en zotste après-ski outfit, want komende winterperiode kan je helemaal ‘losgehen’ en genieten van die lekkere, onvervalste après-ski sfeer in de EISBEAR Winterbar op Kloosterbempden in Maaseik.
 
EISBEAR Winterbar pakt uit met authentieke almhutten, precies zoals in Oostenrijk; van jachttrofeeën tot houten skilatten, schapenvachtjes en traditionele koebellen aan de muur. Aan elk detail werd gedacht, maar bovenal aan het overbrengen van die rasechte, pure sfeer en ambiance ‘aus den Bergen’. Hou je vast voor een lawine aan de grootste meezingers en beste après-skihits, liters bier ‘und Flying Hirsch’.
 
Eisbear Winterbar – www.eisbear.be - #eisbearbarmaaseik – info & reservatie: maaseik@eisbear.be
 

Altijd op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Geen zorgen, je zult geen talloze mails van ons ontvangen, maar je weet straks wel precies wanneer er iets georganiseerd wordt in onze binnenstad. Zo ben je op tijd voor dat ene evenement, ontvang je als eerste de korting voor dat speciale artikel en ben je altijd op de hoogte van de actualiteiten in de binnenstad.